Dříve nebo později budu hrát za Milán, prohlásil Pastore

18.12.2012 19:55

Dříve nebo později budu hrát za Milán, prohlásil Pastore

Javier Pastore teprve loni v létě odešel z italské Serie A a upsal se Paris Saint-Germain, na Apeninský poloostrov se ale v budoucnu hodlá vrátit.Argentinský ofenzivní záložník se nechal slyšet, že jednoho dne s jistotou oblékne červenočerný dres AC Milán...

Pastore přestoupil z Palerma do francouzské metropole za částku přesahující čtyřicet milionů eur a s klubem podporovaným katarskou společností Qatar Investment Authority podepsal smlouvu do léta 2016.
Dnes ale překvapil, když otevřeně prohlásil, že v budoucnu plánuje angažmá v AC Milán. ”Dříve nebo později budu hrát v dresu Rossoneri, tím jsem si jistý,” uvedl v rozhovoru pro italský magazín Chi. ”Mám výborné vztahy s viceprezidentem Adrianem Gallianim a generálním ředitelem Ariedem Braidou. Vždy s nimi poobědvám, když jsem v Miláně,” řekl dále argentinský reprezentant.

”Itálie mi chybí, miluji tuto zem. Nejprve chci samozřejmě něco vyhrát s PSG, ale poté budu oblékat dres Milána,” dodal Pastore, který v letošní sezóně zůstává výkony za očekáváním a navzdory prvnímu místu v tabulce je častým terčem kritiky.